KAIKKI SUJUU SUUNNITELLUSTI

HENKILÖSTÖMME

Fredrik Byggmästar

Anders Grankulla

Kenneth Grankulla

Elis Vistiaho

Simon Grankulla

Andre Grankulla

Simon Grankulla

Benjamin Grankulla

Johannes Grankulla

Tomi Grankulla

TARVITSETKO PORAUSPALVELUA?

MEISTÄ

Valitse AJ Contract, kun haluat luotettavaa, tehokasta ja joustavaa maanrakennuspalvelua! Toimipaikkamme sijaitsee Eugmossa Pohjanmaalla, Suomessa.

AJ Contract on maanrakennusurakoitsija, joka toteuttaa kaivuu- ja poraustöitä Suomessa ja Ruotsissa. Pääasiallinen työkenttämme on Pohjanmaa, jossa olemme erittäin pidetty kunnallisten kohteiden urakoitsija. Teemme töitä myös yksityishenkilöille. AJ Contract perustettiin vuonna 2010.

Kaivuupalveluitamme kysytään mm. kaapeliasennuksiin tai viemäri- ja käyttövesiverkkojen laajennuksiin. Toteutamme kaivuupalvelumme suunnitelman mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Monipuolisen konekantamme ansiosta pystymme vastaamaan monipuolisiin kaivuutarpeisiin.

Teemme vaakaporaukset Ditch Witch JT20 -porallamme. Vaakaporaus on erittäin joustava ratkaisu: poraustyö on helppo mukauttaa porausreiän syvyyden, suunnan, pituuden ja halkaisijan mukaan.

Suurin osa asiakkaistamme on Pohjanmaalta, Suomesta, mutta työskentelemme kaikissa Pohjoismaissa. Katso lisätietoja kohdasta referenssit!

Valttikorttimme on laatu. Työn laajuudesta riippumatta, me emme lähde kotiin ennen kuin sekä asiakas että me itse olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja järjestämme asiat siten, että henkilökunta pystyy aina tekemään työn turvallisesti. Meillä on kaikki alalla tarvittavat työturvallisuuskortit.

Valitse AJ Contract, kun haluat luotettavan, tehokkaan ja joustavan maanrakennusurakoitsijan! Toimistomme sijaitsee Eugmossa Pohjanmaalla, Suomessa.