ALLT GÅR ENLIGT PLANERNA

VÅRA ANSTÄLLDA

Fredrik Byggmästar

Anders Grankulla

Kenneth Grankulla

Elis Vistiaho

Simon Grankulla

Andre Ahlqvist

Simon Grankulla

Benjamin Grankulla

Johannes Grankulla

Tomi Grankulla

Ville Grankulla

Alexander Grankulla

Sören Grankulla

Christoffer Byggmästar

Alex Grankulla

Alfons Grankulla

Joel Grankulla

Jeremias Björkström

David Grankulla

Alex Björkell

HAR DU BEHOV AV BORRNING?

OM FÖRETAGET

Välj AJ Contract om du vill ha pålitlig, effektiv och flexibel jordbyggnadsservice!
Vårt kontor ligger i Eugmo i Österbotten, Finland.

AJ Contract är en markentreprenör som utför gräv- och borrningsarbeten i Finland och Sverige. Vårt främsta arbetsfält är Österbotten, där vi är en väldigt omtyckt entreprenör för kommunala byggen. Vi utför även arbeten åt privatpersoner. Aj Contract grundades år 2010.

Våra grävtjänster efterfrågas t.ex. vid kabeldragningar eller utvidgning av avlopps- och dricksvattennät. Våra grävtjänster utförs som planerat och enligt tidtabell. Tack vare vår mångsidiga maskinpark kan vi tillgodose flera olika slags grävbehov.

Vi utför horisontella borrningar med vår Ditch Witch JT20. Horisontell borrning är en väldigt flexibel lösning: borrningsarbetet anpassas enkelt efter djup, riktning, längd och diameter på borrhålet.

De flesta av våra kunder är från Österbotten, Finland, men vi utför arbeten i hela Norden. Se våra referenser för mer information!

Vårt trumfkort är kvalitet. Oavsett storleken på arbetet går vi inte hem före både kunden och vi är nöjda med resultatet. Vi utför kontinuerlig skolning av vår personal och ordnar så att personalen alltid kan utföra arbetet säkert. Vi har alla nödvändiga arbetssäkerhetskort för vår bransch.

Välj AJ Contract om du vill ha pålitlig, effektiv och flexibel markentreprenör! Vårt kontor ligger i Eugmo i Österbotten, Finland.