MAANRAKENNUKSEN MESTARIT

AJ CONTRACT

Luotettava, tehokas ja joustava maanrakennusurakoitsija.

AJ Contract on Pohjanmaalla, Suomessa, sijaitseva maanrakennusurakoitsija. Suoritamme kaivuu-, poraus- ja maanrakennustöitä sekä kunnallisille että yksityisille asiakkaille. Meillä on pitkä kokemus alalta ja perusteellinen asiantuntemus yksilöllisistä työprosesseista. Palvelutarjontamme on joustava: meiltä löytyy osaamista sekä vaativienkin erikoistöiden toteuttamiseen tarvittavat koneet. Suoritamme työt ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

TARVITSETKO PORAUSPALVELUA?

AJANKOHTAISTA

Laxgrundetin uusi asuinalue

Uusi aikakausi on alkamassa keskellä luonnonkaunista Luotoa.

Uusi asuinalue rakentuu hitaasti mutta varmasti Laxgrundetiin. Tiimimme on luonut vankan perustan noin 30 uudelle kodille, jotka rakennetaan pian alueelle. Tähän tarvittiin 18 000 tonnia mursketta, neljä kaivinkonetta ja 1 200 metriä uutta tietä.

Neljän kuukauden ahkeran uurastuksen jälkeen odotamme nyt innolla Laxgrundetin seuraavaa vaihetta.

Vaskiluoto – Palosaari: 800 m vaakaporaus!

Suuntaporaus mahdollistaa putkien, johtojen ja kaapelien asennuksen ilman maanpinnan avaamista. Vaakaporauksella kaivuutyöt voidaan tehdä ilman maanteiden, rautateiden tai vesiväylien sulkemista. Poraustyö on lisäksi helppo mukauttaa porausreiän syvyyden, suunnan, pituuden ja halkaisijan mukaan.

Nykyaikainen työskentelytapa

Asiakkaana voit luottaa asiantuntemukseemme: koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja huolehdimme siitä, että työturvallisuus on korkeimmalla mahdollisella tasolla. Meillä on luvat ja työturvallisuuskortit useimpien tarvittavien töiden suorittamiseen.

Monipuolinen kalusto

Monipuolisilla koneillamme pystymme toteuttamaan kaikkein vaativimmatkin työt. Meillä on kaivinkoneita, traktoreita ja porakoneita.